06-10682482 | 06-13279601 | info@bsodeklimboom.nl | Ouderlogin

Betrokken ouders

Betrokken ouders

Ouders zijn de eerstverantwoordelijken voor de opvoeding van de kinderen. Wij zijn medeopvoeders. Een regelmatig, open en goed contact met ouders is essentieel om veiligheid, vertrouwen en een goede sfeer te waarborgen. En om er voor te zorgen dat iedereen, zowel ouders als kinderen zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Wij vinden het belangrijk om te weten waar ouders tegenaan lopen, wat de behoefte is aan opvang en welke signalen zij krijgen van hun kind(-eren). Een belangrijke rol hierin speelt de oudercommissie. De oudercommissie is de belangenvertegenwoordiging van de ouders. Deze commissie is aanspreekbaar bij vragen en onduidelijkheden. Tevens is de commissie de tussenpersoon naar de ouders en de directie toe.

De oudercommissie is bereikbaar via e-mailadres: oc.bsodeklimboom@gmail.com

 

De Oudercommissie

David Horvers
papa van Evelina

Ik ben David Horvers en woon sinds 2019 met Daria en Evelina en onze katten in Haps. Evelina gaat 4 dagen per week naar BSO De Klimboom. Ze komt daar sinds de zomervakantie 2021. Ik heb mij destijds direct aangemeld als lid van de Oudercommissie en toevallig waren ze precies op dat moment op zoek naar nieuwe leden. Ik heb ervoor gekozen omdat ik als ouder graag betrokken ben bij de wereld waarin de kinderen zoveel tijd doorbrengen.

In de oudercommissie zijn we er voor alle ouders. Ik hoop daarom dat ik dus voor alle ouders wat kan betekenen. Schroom dus ook niet als je iets ter verbetering wilt aandragen, maar zeker ook als je iets positiefs of ideeën wilt delen, om contact met mij/ons op te nemen.

 

Ilse Nabuurs-Eigenraam
mama van Sep en Fay

Mijn naam is Ilse Nabuurs, getrouwd met Rob Eigenraam en moeder van Sep en Fay. Sinds het begin van het schooljaar 2021-2022 zitten beide kinderen op school en mogen ze ook allebei een paar middagen per week naar BSO De Klimboom. Bij de kennismaking van de jongste met BSO De Klimboom kwam de oudercommissie ter sprake. Aangezien ik graag betrokken wil zijn, heb ik me aangemeld daarvoor.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als senior controller bij Deloitte en verantwoordelijk voor de administratie bij AutoNabuurs. Ook ben ik lid van Ladies Circle 13 Land van Cuijk, een serviceclub. Onder het motto vriendschap en service zetten wij ons in voor de ondersteuning van goede doelen.

 

Sally Lemmers
mama van Emma

Hallo, mijn naam is Sally Lemmers, partner van Joost en moeder van Emma. Ik ben geboren en getogen in Haps op de boerderij van mijn ouders. Heb een tijdje in diverse plaatsen in de omgeving gewoond, maar ben uiteindelijk weer in Haps terecht gekomen.

Emma gaat hier met plezier naar school en naar de BSO. Ze gaat vooral de ochtenden naar de BSO ivm mijn werk. Ik werk parttime in een banketbakkerij. Verder ben ik vooral druk met onze hond en het huishouden. Mocht er iets zijn waarvoor je de oudercommissie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op! Leden oudercommissie