Vacature BSO medewerker

Deze vacature is ingevuld!

 

 

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die ons team komt versterken!

Wat doe je als pedagogisch medewerker bij BSO De Klimboom?

BSO De Klimboom zorgt voor voor- en naschoolse opvang  bij Basisschool De Bongerd in Haps. Ook verzorgen we opvang tijdens vakanties en roostervrije dagen.

Als pedagogisch medewerker heb je de taak om deze kinderen, van 4 tot 13 jaar, te begeleiden in hun activiteiten, spel en ontwikkeling. Je luistert goed naar de wensen en behoeften van de kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd en veilig voelen bij de BSO en verwachten dat de pedagogisch medewerker daar een belangrijke bijdrage aan levert. Je organiseert een breed en afwisselend aanbod aan activiteiten, dat aansluit bij de interesses en vaardigheden van elk kind.

 

Waarom zou je willen werken bij BSO De Klimboom?

BSO De Klimboom is een gezellige, kleinschalige buitenschoolse opvang, waar kinderen zichzelf mogen zijn en zich vertrouwd voelen. Je hebt dagelijks, veelvuldig en open contact met de ouders en leerkrachten en deze manier van communiceren past bij je.  Het team bestaat uit vier personen, met jou erbij. Je functioneert zelfstandig op de groep en draagt de verantwoordelijkheid van de groep.  Je hebt volop inspraak in het activiteitenprogramma en je professionele mening wordt op prijs gesteld.

De functie is in beginsel voor 2 middagen (dinsdag-, woensdag- en/of donderdagmiddag).  Je werkt minimaal 6 uur per week. Je zou per direct kunnen beginnen. De werktijden zijn van 7.30-08.30 uur (evt. ook verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur) en van 14.00-18.30 uur en in de vakanties van 7.30-17.15 uur of van 9.00-18.30 uur, evt. ook verlengde opvang  vanaf 07.00 uur.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, creatieve, zelfstandige  en betrokken pedagogisch medewerker met aantoonbare ervaring en affiniteit met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma SPW3 of 4 of vergelijkbare pedagogische opleiding, rijbewijs en een geldig EHBO-diploma.

 

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen we graag je sollicitatie met uitgebreid CV voor 15 september 2018.

Heb je nog vragen, stuur een mail naar info@bsodeklimboom.nl  of bel ons op nummer 06 13279601 of 06 10682482.

 

BSO De Klimboom

Kerkstraat 7

5443 AA  Haps

Overige berichten

Nieuwe beslisboom
Prijswinnaars van de Toren-challenge
Dans met Sacha
Online Bingo
Challenge
Steen BSO De Klimboom
Activiteiten met BSO De Klimboom
Wie wordt onze nieuwe collega???
Bijna zomervakantie!