Thema beroepen bij BSO De Klimboom

Een aantal keren per jaar werken we bij BSO De Klimboom aan thema's. Zo hebben we vorig jaar onder andere het thema Kunst, Boerderij en Reis om de Wereld gehald. Nu is het thema Beroepen aan de beurt. De aftrap is in de meivakantie.

http://www.ozeykids.nl/wp-content/gallery/beroepen-kleurplaten/dokter-2.jpgMaandagochtend 25 april gaan we met de kinderen naar de Spar waar we een rondleiding door de winkel en het magazijn krijgen . We mogen zelfs even meehelpen in de winkel . ’s Middags veranderen we de BSO in een atelier waar we als echte kunstenaars aan de slag gaan.

 

Op dinsdag 26 april mogen de kinderen allemaal een pop of knuffel meenemen want de poppendokter is deze ochtend aanwezig. Samen met de poppendokter zorgen we ervoor dat deze poppen en knuffels weer beter worden.  En als afsluiting van deze ochtend brengen we nog een bezoekje aan dokter Smets. ’s Middags mogen de kinderen  het avondeten klaar gaan maken als een echte kok.

 

Woensdag 27 april vieren we het Koninklijk Leven voor Even en wensen wij jullie allemaal een hele fijne Koningsdag!

 

 

Donderdag 28 april krijgen we in de ochtend een rondleiding bij drukkerij Weemen. De kinderen mogen daar zelfs een groepsfoto gaan ontwerpen. ’s Middags is het weer tijd voor alle kunstenaars om aan de slag te gaan in ons atelier.

http://www.kleurplaten-voor-kids.nl/components/com_joomgallery/img_pictures/beroepen_26/kleurplaat_beroep-12_30613.jpg

Op vrijdag 29 april gaan we naar de fysiotherapeut.  Daar wordt de kinderen uitgelegd wat een fysiotherapeut zoal doet. ’s Middags gooien we als sportleraar onze spieren even lekker los in de beweegtuin in Mill.

 

Maandag 2 mei starten we de nieuwe week met een bezoekje aan De Schittering waar we samen met de oudere mensen uit Haps gaan sjoelen. ’s Middags wordt de BSO omgetoverd tot bakkerij en gaan we wat lekkers bakken.

http://www.kids-n-fun.nl/kleurplaatjes/beroep/beroep_05.jpgOp dinsdag 3 mei  mogen we even in de huid kruipen van een echte timmerman en maken we een mooi kunstwerk van hout. De rest van de dag is nog een verrassing. We zijn nog  in overleg  dus dat blijft nog even spannend.                                                                                      

 

Woensdag 4 mei gaan de kinderen wederom als kok aan de slag. En ’s middags veranderen ze allemaal in een pizzabakker want dan brengen we een bezoekje aan Pizzeria La Brace waar de kinderen een heerlijke pizza gaan maken.

 

Op donderdag hebben we allemaal een lekker dagje vrij!

 

Op vrijdag 6 mei brengen de kinderen een bezoekje aan de Spar waar ze een rondleiding krijgen door de winkel en het magazijn. ’s Middags gaan we als echte boswachters op pad in de Gasselse bossen.

 

Wij vinden het geweldig dat we bij zoveel Hapse ondernemers een "kijkje in de keuken" mogen komen nemen. Bedankt!!

 

Het Thema Beroepen loopt door t/m  vrijdag 27 mei. We gaan na de vakantie dus gewoon nog even door met dit leuke thema, met onder andere bezoekjes aan de bakker, brandweer en Ijs en Spijs.

Overige berichten

Bijna zomervakantie!
Vacature BSO medewerker in verband met zwangerschapsverlof
BSO De Klimboom viert 5e verjaardag!
Vacature BSO medewerker
Open dag BSO De Klimboom
Kerstkaartenactie!
Workshop Schminken voor het team
Kinderboekenweek
Vakantie: Thema Water!!!