Kerstkaartenactie!

 

De kinderen van BSO De Klimboom hebben superhard gewerkt!

 

Het resultaat mag er zijn! Heel mooie kerstkaarten èn een heel mooi geldbedrag voor het goede doel: De Dierenbescherming!

Direct na de herfstvakantie zijn we gestart, iedereen mocht zijn eigen kerstkaart ontwerpen. Daar werd met verf, potlood en stift door iedereen hard aan gewerkt. 

 

Ook mochten alle kinderen hun stem uitbrengen. Welk goede doel zouden we gaan steunen? De bedoeling was dat de kaarten daadwerkelijk gedrukt werden en dan door de kinderen verkocht zouden worden, aan papa, mama, opa, oma, enz.

We hebben met de kinderen steeds besproken welke goede doelen we mogelijk zouden kunnen steunen en welk doel de kinderen het belangrijkst vonden. Iedereen bracht zijn stem uit en de meeste stemmen gingen naar ..... De Dierenbescherming. 

 

Wij wilden als BSO ook een steentje bijdragen en hebben beloofd voor ieder verkocht setje kaarten ook 1 extra euro te doneren aan de Dierenbescherming. 

 

Nu is het zover, de kaarten werden geleverd en vol enthousiasme door kinderen verkocht. Het resultaat mag er wezen, 141 setjes kaarten zijn verkocht. Dit levert 2 euro per setje kaarten op voor De Dierenbescherming. Een mooi resultaat van 282 euro. Daarbij komt dan 141 euro die BSO De Klimboom doneert, een totaal van 423 euro!

 

Het opgehaalde bedrag wordt in de kerstvakantie op vrijdagochtend 5 januari met de kinderen die dan op de BSO zijn, overhandigd aan een medewerker van Dierenopvang Maasland in Oss.

 

 

Overige berichten

Vacature BSO medewerker in verband met zwangerschapsverlof
BSO De Klimboom viert 5e verjaardag!
Vacature BSO medewerker
Open dag BSO De Klimboom
Workshop Schminken voor het team
Kinderboekenweek
Vakantie: Thema Water!!!
Vacature
Thema beroepen bij BSO De Klimboom