Nieuws

Wie wordt onze nieuwe collega???

We zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die ons team komt versterken vanaf 1 november
Lees meer >

Bijna zomervakantie!

Het is bijna zomervakantie!   Bij de BSO hebben we nu al het thema zomer, met deze warme dagen is dat wel heel toepasselijk!   We spelen door de hitte veel binnen of kliederen buiten lekker met wat water.   In de laatste schoolweek gaan we geheel volgens traditie lekker iedere dag een ijsje eten met de kinderen om de vakantie alvast in te luiden.   Het thema komende zomer bij de BSO is Festival Fantasia. Iedere dag kan dus zomaar heel anders zijn, we laten onze fantasie de vrije loop en hebben al veel leuke activiteiten gepland.   Uiteraard houden we ons aan de maatregelen vanuit het RIVM.
Lees meer >

Vacature BSO medewerker in verband met zwangerschapsverlof

Wegens zwangerschapsverlof van 1 augustus 2019 t/m 3 januari 2020 zijn wij op zoek naar een leuke collega. Wellicht er daarna mogelijkheden tot verlenging. Ben jij die leuke collega of ken je iemand, die bij ons past?    Kijk dan eens bij onze vacature op deze site!
Lees meer >

BSO De Klimboom viert 5e verjaardag!

In 2018 bestaat BSO De Klimboom al weer 5 jaar!
Lees meer >

Vacature BSO medewerker

  Deze vacature is ingevuld!       We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die ons team komt versterken!
Lees meer >

Open dag BSO De Klimboom

 Samen met Basisschool De Bongerd en Kinderdagverblijf Koetje Boe openen we vrijdag 16 maart onze deuren! Kom je ook een kijkje nemen?
Lees meer >

Kerstkaartenactie!

  De kinderen van BSO De Klimboom hebben superhard gewerkt!   Het resultaat mag er zijn! Heel mooie kerstkaarten èn een heel mooi geldbedrag voor het goede doel: De Dierenbescherming!
Lees meer >

Workshop Schminken voor het team

 Zaterdag 8 april wachtte het team van BSO De Klimboom een kleurrijke dag. Ellen Laurenssen uit Zeeland verzorgde een leuke en leerzame workshop schminken.   Lobke, Loes, Monique en Renate mochten met de vele kleurtjes, kwastjes, sponsjes en technieken aan de slag.   Een basis kleur opzetten, sterretjes, stippels en krullen maken, prinsessen, tijgers, vlinders en piraten, rainbowtechnieken en natuurlijk veel glitters zorgden voor een geslaagde dag.   En nu veel oefenen, zei cursusleidster Ellen. De kinderen van de BSO zullen de komende tijd dus iets vaker met een beschilderd snoetje thuiskomen....     Neem eens een kijkje bij de foto's om een idee te krijgen!!       Alvast een schoonmaaktip voor de ouders: rustig stukje voor stukje met billendoekjes schoonpoetsen..
Lees meer >

Kinderboekenweek

Op donderdag 13 oktober tijdens de boekenmarkt op basisschool De Bongerd organiseren wij een gezellig en knus voorleesmoment op de BSO voor de kinderen van groep 1-2-3 en de kinderen van groep 4-5-6.  Om 18.30 uur starten wij in de ruimte van de BSO met een leuk en spannend boek. De kinderen van de groepen 1 tot en met 6 zijn hiervoor allemaal van harte uitgenodigd. Ze mogen zelfs hun pyjama vast aandoen en hun lievelingsknuffel meenemen. Na afloop krijgen de kinderen een lekker slaapmutsje zodat ze thuis meteen naar dromenland kunnen.
Lees meer >

Vakantie: Thema Water!!!

Jippie,   het is vakantie!   En wat een mooi weer! We genieten van het zonnetje en zijn al volop begonnen met het nieuwe thema Water.  
Lees meer >